Hovenier Totaal: Een totaalleverancier op het gebied van tuinen

Bent u uitgekeken op uw tuin? Wilt u aanpassingen maken in uw tuin, maar weet u niet waar u moet beginnen? Heeft u al een compleet beeld van hoe uw droomtuin eruit zou moeten zien of heeft u juist geen idee wat er mogelijk is in uw tuin? Wilt u een onderhoudsvriendelijke, kindvriendelijke of juist een weelderige tuin?

Hovenier Totaal staat voor u klaar!

Hovenier Totaal is dé hovenier voor de complete inrichting van de tuin. Wij zijn een bedrijf dat alles doet op het gebied van tuinen. U moet dan denken aan ontwerpen, bestrating, beplanting, (kunst)gras, schuttingen, tuinhuisjes en veranda’s, verlichting en onderhoud. Heeft u geen idee wat u wilt met uw tuin? Wij kunnen u adviseren en een ontwerp voor u maken. Wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin? Wij leggen deze, naar uw wensen, voor u aan. Bent u klaar met het tuinonderhoud? Wij nemen u dit uit handen.

Hovenier Totaal werkt in een groot gebied, zodat we ook u van dienst kunnen zijn. Daarbij is te denken aan de regio Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Soest, Nijkerk en Hoevelaken, maar ook verder weg zoals Utrecht en Bussum. Ook de verschillende buitengebieden behoren tot ons werkgebied. Staat uw regio er niet tussen? Neemt u dan contact met ons op, zodat we kunnen zien wat we voor u kunnen betekenen.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en de tuin te bekijken en in te meten. Aan de hand van dit oriënterende gesprek, bieden wij u vrijblijvend een offerte aan, waarin uw wensen zijn opgenomen. U bent in de gelegenheid te kiezen voor een vakman die garant staat voor kwaliteit.

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen!

“Praten en het uitwisselen van ideeën kost niets”

Laatste nieuws

Referenties

Een duidelijke en gespecificeerde offerte, een correcte totaalprijs en een nette afwerking. Ons terras ziet... Lees Meer

Een duidelijke en gespecificeerde offerte, een correcte totaalprijs en een nette afwerking. Ons terras ziet er nu perfect uit. Een stratenmaker die doet wat je vraagt. een snelle uitvoering, van harte aanbevolen !

Nico
Hoogland

Snelle reactie op mijn vraag. Een duidelijke offerte met corresponderende rekening. De bestrating ziet er... Lees Meer

Snelle reactie op mijn vraag. Een duidelijke offerte met corresponderende rekening. De bestrating ziet er heel goed uit. Ook een goed advies gekregen over de soort en kleur stenen. Ik ben erg tevreden en kan Reijnold van harte aanbevelen.

Kitty
Amersfoort

De mannen van Hovenier Totaal hebben keurig, professioneel en snel onze voortuin een metamorfose gegeven.... Lees Meer

De mannen van Hovenier Totaal hebben keurig, professioneel en snel onze voortuin een metamorfose gegeven. De gehele uitstraling van ons huis is aanzienlijk verbeterd. Al een aantal complimentjes gekregen! Goed advies, aardige gasten. Aanrader!!

Simon
Amersfoort
1 2 3 4 5 6 8