Schuttingen

Is uw schutting verouderd? Heeft uw schutting de beste tijd gehad en is het de vraag of uw schutting blijft staan bij een volgende storm of rukwind? Neemt u dan vooral contact met ons op! Hovenier Totaal plaatst schuttingen in Amersfoort, maar ook in de gebieden rond Amersfoort zoals Leusden, Hoevelaken, Nijkerk en Soest.

Er is keus uit een heleboel soorten schuttingen. Schuttingschermen zijn er in verschillende maten en van verschillende soorten materiaal zoals douglas, hardhout en geïmpregneerd hout. Voor de palen kunt u kiezen uit verschillende diktes en bijvoorbeeld uit douglas en hardhout, maar ook uit beton voor het creëren van een hout-betonschutting. Verder is het niet noodzakelijk om een schutting te maken met schuttingschermen. Ook een plankenschutting is mogelijk of een schutting met gepotdekselde planken. Of wat dat u van een schutting met betonmatten, waar hederaplanten tegenaan groeien?

U ziet, voor een schutting zijn er heel veel verschillende mogelijkheden. Graag komen we bij u langs om de verschillende opties door te spreken en te kijken wat voor schutting bij u en uw tuin past.