Referenties

Laat referenties zien | Schrijf een referentie

We hebben samen met de buren een prachtige schutting, helemaal naar onze wensen. Goed advies gekregen en alle afspraken werden nagekomen. Eindresultaat nog mooier dan verwacht.

Door
Amersfoort

Wij zijn erg tevreden over onze nieuwe tuin. Door Elise is een prachtig ontwerp gemaakt en dit is keurig en netjes uitgevoerd. In 2,5 week is de tuin veranderd van een grote wildernis in een mooie siertuin met borders, vlonders en terras.

Jo & Rent
Amersfoort Vathorst

Opdracht precies uitgevoerd zoals gewenst. Zeer tevreden over het contact en uitvoering.

M.Hiemstra
Amersfoort

Hovenier totaal heeft een schutting bij ons geplaatst. Er wordt snel gereageerd op informatievragen per mail en afspraken worden nagekomen. Van het begin tot het eind weet je precies waar je aan toe bent. No-nonsens werkhouding. Er wordt goed doorgewerkt en het resultaat is er dan ook naar. Snel en vakkundig en de tuin is nadien weer schoon achter gelaten. Een fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Patricia
Amersfoort

Ik ben zeer blij met de werkzaamheden die er in mijn achtertuin hebben plaats gevonden .
Alles viel op zijn plek toen de planten geplaatst waren, hoewel ik er nu nog niet veel van zie, geniet ik er al zichtbaar van.
En ik verheug me erop wat er op komt in het voor jaar.
Jullie hebben ook nu weer TOP werk geleverd en niets is te veel.
Echt klasse, ik doe veel mond tot mond reclame voor jullie.
Top! Jullie zijn je gewicht in goud waard .

Joke
Leusden

Fijne communicatie over de offerte en wensen. Enthousiaste reacties uit de straat en zelf zijn we er ook heel blij mee!

Marcel en Esther
Leusden

Goed gevoel aan overgehouden. Reacties uit de buurt: Wat ziet het er mooi uit. Wat ging dat snel. Nauwelijks (geluids) overlast voor de buren. Kortom een zeer goede keus.

Atty en Ger
Hoogland

In twee dagen tijd heeft onze voortuin een complete metamorfose ondergaan. Er is snel en vakkundig werk verricht door Reijnold en Jan. Positieve reacties uit de buurt en nauwelijks overlast. We zijn zeer tevreden met het resultaat!

Nico en Margot
Amersfoort

Tijdens mijn vakantie is de achtertuin van 10×5 meter onderhanden genomen. Alles eruit (gras, boomstronken, grindtegels, keitjes, veel aarde) en daarna een mooi terras en klinkers erin. Is netjes en naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Hans
Amersfoort

Een duidelijke en gespecificeerde offerte, een correcte totaalprijs en een nette afwerking. Ons terras ziet er nu perfect uit. Een stratenmaker die doet wat je vraagt. een snelle uitvoering, van harte aanbevolen !

Nico
Hoogland

Snelle reactie op mijn vraag. Een duidelijke offerte met corresponderende rekening. De bestrating ziet er heel goed uit. Ook een goed advies gekregen over de soort en kleur stenen. Ik ben erg tevreden en kan Reijnold van harte aanbevelen.

Kitty
Amersfoort

De mannen van Hovenier Totaal hebben keurig, professioneel en snel onze voortuin een metamorfose gegeven. De gehele uitstraling van ons huis is aanzienlijk verbeterd. Al een aantal complimentjes gekregen! Goed advies, aardige gasten. Aanrader!!

Simon
Amersfoort

Hovenier Totaal heeft onze tuin weer helemaal opgeknapt! De graszoden ligger er strak in, de bloembakken zijn helemaal naar onze wens en voor de bestrating hebben we goed advies gekregen, zodat alles in onze tuin is zoals wij het voor ogen hadden. Bedankt!

Dirk en Sophie
Hoogland

Onze achtertuin is helemaal opgeknapt dankzij Reijnold. Klasse werk en helemaal tevreden over de afwerking. Manier van werken was professioneel, duidelijke afspraken die allemaal zijn nagekomen. Geen overlast tijdens werkzaamheden, er werd efficiënt en in alle rust doorgewerkt.

José
Amersfoort
De mannen van Hovenier Totaal kunnen wij omschrijven als ‘kundig, vriendelijk, harde werkers en betrouwbaar’. Ze hebben bij ons een schutting geplaatst die aan een aantal afwijkende eisen moest voldoen. Ze hebben meegedacht en ons deskundige suggesties gegeven. Ze waren flexibel als wij het plan wilden wijzigen en het resultaat is een prachtige degelijke schutting waarover we veel positieve reacties krijgen. De communicatie verliep vlot en prettig en de volgende tuinklus wordt wederom door hen uitgevoerd.
Mirjam
Amersfoort
Wat ziet de voortuin er geweldig MOOI uit!!!!!!! U heeft uw woord gehouden en het zeer goed en netjes afgeleverd. Ik ben u hier zeer dankbaar voor. Mocht ik in de toekomst de achtertuin willen laten veranderen, zal ik zeker aan u denken.
Joke
Leusden

Eind 2014 heeft Reijnold tot volle tevredenheid onze oerwoudtuin veranderd in een praktische tuin met bestrating. Hij heeft 2 terrassen en verlichting aangelegd. De tuin heeft alweer een uitbreiding gekregen door het plaatsen van een tuinkamer, aangebouwd aan de gevel. Gevolg hiervan is dat de buitenbestrating aangepast en verlegd diende te worden. Op advies hebben we ook de zgn. waterafvoerelementen, Hydroblob, in de tuin laten legen om overtollig water op te laten vangen. Voor de tuinkamer habben we keramische tegels (houtlook) uitgezocht. Aangezien het leggen van dit soort tegels bewerkelijk is, hebben we ook dit keer Reijnold in de arm genomen. En ik mag wel zeggen: tot volle tevredenheid. Aangezien Reijnold zeer nauwkeurig zijn werk heeft gedaan, ziet het er schitterend uit.

Hans
Amersfoort Zielhorst

Heel blij en tevreden ben ik met de renovatie van mijn achtertuin. De contacten met Elise inzake de administratieve begeleiding van het project alsmede de fysieke werkzaamheden door Reijnold en Hans werden vakkundig en in goed overleg uitgevoerd. Ook in de toekomst zal ik naast het normale halfjaarlijkse onderhoud graag gebruik van hun diensten maken.

José
Amersfoort

Vlotte communicatie en een bezoek vooraf aan de werkzaamheden was snel geregeld. Hans en Reijnold waren beide dagen netjes op de afgesproken tijd aanwezig en zijn harde werkers. Oude schutting verwijderd en afgevoerd en de nieuwe schutting vakkundig, met wat behulp van de nodige meetapparatuur, geplaatst. Alleen al door de nieuwe schutting lijkt het een compleet andere tuin. Hier kunnen we weer lang mee vooruit!

Jan-Kees
Amersfoort

Heel tevreden over alle medewerkers van Hovenier Totaal. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen, werken op een prettige wijze, snel, maar ook zorgvuldig en houden rekening met buren. Bedankt!

Geert en Marjolein
Amersfoort Kattenbroek

Eind vorig jaar de achtertuin naar alle tevredenheid door Reijnold en collega laten aanleggen.

Ronald Lijklema

1e Klas vakwerk! Hartelijk dank voor de inrichting en bestrating van ons terras.

John Kopp

Prima werk geleverd! Een mooie nieuwe voortuin waar nu ook de auto op kan staan.

Gea Hoogland