Hovenier Totaal: Een totaalleverancier op het gebied van tuinen

Bent u uitgekeken op uw tuin? Wilt u aanpassingen maken in uw tuin, maar weet u niet waar u moet beginnen? Heeft u al een compleet beeld van hoe uw droomtuin eruit zou moeten zien of heeft u juist geen idee wat er mogelijk is in uw tuin? Wilt u een onderhoudsvriendelijke, kindvriendelijke of juist een weelderige tuin?

Hovenier Totaal staat voor u klaar!

Hovenier Totaal is dé hovenier voor de complete inrichting van de tuin. Wij zijn een bedrijf dat alles doet op het gebied van tuinen. U moet dan denken aan ontwerpen, bestrating, beplanting, (kunst)gras, schuttingen, tuinhuisjes en veranda’s, verlichting en onderhoud. Heeft u geen idee wat u wilt met uw tuin? Wij kunnen u adviseren en een ontwerp voor u maken. Wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin? Wij leggen deze, naar uw wensen, voor u aan. Bent u klaar met het tuinonderhoud? Wij nemen u dit uit handen.

Hovenier Totaal werkt in een groot gebied, zodat we ook u van dienst kunnen zijn. Daarbij is te denken aan de regio Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Soest, Nijkerk en Hoevelaken, maar ook verder weg zoals Utrecht en Bussum. Ook de verschillende buitengebieden behoren tot ons werkgebied. Staat uw regio er niet tussen? Neemt u dan contact met ons op, zodat we kunnen zien wat we voor u kunnen betekenen.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en de tuin te bekijken en in te meten. Aan de hand van dit oriënterende gesprek, bieden wij u vrijblijvend een offerte aan, waarin uw wensen zijn opgenomen. U bent in de gelegenheid te kiezen voor een vakman die garant staat voor kwaliteit.

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen!

“Praten en het uitwisselen van ideeën kost niets”

Laatste nieuws

Referenties

Goed gevoel aan overgehouden. Reacties uit de buurt: Wat ziet het er mooi uit. Wat... Lees Meer

Goed gevoel aan overgehouden. Reacties uit de buurt: Wat ziet het er mooi uit. Wat ging dat snel. Nauwelijks (geluids) overlast voor de buren. Kortom een zeer goede keus.

Atty en Ger
Hoogland

In twee dagen tijd heeft onze voortuin een complete metamorfose ondergaan. Er is snel en... Lees Meer

In twee dagen tijd heeft onze voortuin een complete metamorfose ondergaan. Er is snel en vakkundig werk verricht door Reijnold en Jan. Positieve reacties uit de buurt en nauwelijks overlast. We zijn zeer tevreden met het resultaat!

Nico en Margot
Amersfoort

Tijdens mijn vakantie is de achtertuin van 10x5 meter onderhanden genomen. Alles eruit (gras, boomstronken,... Lees Meer

Tijdens mijn vakantie is de achtertuin van 10×5 meter onderhanden genomen. Alles eruit (gras, boomstronken, grindtegels, keitjes, veel aarde) en daarna een mooi terras en klinkers erin. Is netjes en naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Hans
Amersfoort
1 2 3 4 5 8