Grondwerk

Voor uw grondwerk, voor het uitgraven van uw tuin of bouwput bent u bij Hovenier Totaal, uw hovenier voor Amersfoort en omgeving, aan het juiste adres. Met onze shovel en kraan kunnen we veel werk verzetten en we voeren alle grond voor u af. Ook hebben wij een Muck Truck Max, een elektrische kruiwagen, waarmee we ook op plekken kunnen komen waar de shovel niet kan komen. Met de elektrische kruiwagen kunnen we eenvoudig en snel, zonder dat het veel kracht van onze medewerkers kost, veel werk verzetten. Op deze manier is het doen van grondwerk voor ons hoveniersbedrijf een peulenschil.

Tevens leveren we u de schone grond of zand voor de bestrating, perken of gazon. De grond wordt door ons op de plaats gebracht waar het voor bestemd is. U heeft er geen omkijken naar!

Wilt u ook gebruik maken van deze dienst? Neemt u dan contact met ons op! Wij werken in een groot gebied, van Amersfoort tot Soest, van Leusden tot Hoevelaken en van Woudenberg tot Nijkerk en de vele buitengebieden. Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in.