Tuinhuis en veranda

Dé trend van het moment: een mooie overkapping, veranda of mooi tuinhuis in de tuin. Ter verlenging van de woonkamer of juist om een aparte zithoek in de tuin te creëren, waar u het hele jaar van uw tuin kunt genieten.

Voor een tuinhuis, veranda of overkapping zijn een heleboel standaardmodellen in omloop. Grote kans dat deze net niet voldoen aan uw wensen. Hovenier Totaal heeft nauwe contacten met leveranciers, waardoor ieder model gebouwd kan worden in alle soorten afmetingen en met een materiaal waar u voor kiest, en dat tegen een scherp tarief! Zo wordt uw veranda, tuinhuis of overkapping helemaal naar uw wens gemaakt en geplaatst.

Naast het leveren en plaatsen van uw tuinhuis, veranda of overkapping, draagt Hovenier Totaal ook zorg voor het maken van een juiste fundering, maken van een juiste waterafvoer en kunnen wij de stroomvoorziening in het tuinhuis, de veranda of overkapping voor u aanleggen. Zo hoeft u zelf nergens aan te denken en regelt Hovenier Totaal alles voor u.

Heeft u interesse in een mooi bijgebouw, zoals een tuinhuis, veranda of overkapping? Neemt u dan contact met ons op en ontdek wat de mogelijkheden zijn!