Hovenier Totaal: Een totaalleverancier op het gebied van tuinen

Bent u uitgekeken op uw tuin? Wilt u aanpassingen maken in uw tuin, maar weet u niet waar u moet beginnen? Heeft u al een compleet beeld van hoe uw droomtuin eruit zou moeten zien of heeft u juist geen idee wat er mogelijk is in uw tuin? Wilt u een onderhoudsvriendelijke, kindvriendelijke of juist een weelderige tuin?

Hovenier Totaal staat voor u klaar!

Hovenier Totaal is dé hovenier voor de complete inrichting van de tuin. Wij zijn een bedrijf dat alles doet op het gebied van tuinen. U moet dan denken aan ontwerpen, bestrating, beplanting, (kunst)gras, schuttingen, tuinhuisjes en veranda’s, verlichting en onderhoud. Heeft u geen idee wat u wilt met uw tuin? Wij kunnen u adviseren en een ontwerp voor u maken. Wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin? Wij leggen deze, naar uw wensen, voor u aan. Bent u klaar met het tuinonderhoud? Wij nemen u dit uit handen.

Hovenier Totaal werkt in een groot gebied, zodat we ook u van dienst kunnen zijn. Daarbij is te denken aan de regio Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Soest, Nijkerk en Hoevelaken, maar ook verder weg zoals Utrecht en Bussum. Ook de verschillende buitengebieden behoren tot ons werkgebied. Staat uw regio er niet tussen? Neemt u dan contact met ons op, zodat we kunnen zien wat we voor u kunnen betekenen.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en de tuin te bekijken en in te meten. Aan de hand van dit oriënterende gesprek, bieden wij u vrijblijvend een offerte aan, waarin uw wensen zijn opgenomen. U bent in de gelegenheid te kiezen voor een vakman die garant staat voor kwaliteit.

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen!

“Praten en het uitwisselen van ideeën kost niets”

Laatste nieuws

Referenties

Hovenier totaal heeft een schutting bij ons geplaatst. Er wordt snel gereageerd op informatievragen per... Lees Meer

Hovenier totaal heeft een schutting bij ons geplaatst. Er wordt snel gereageerd op informatievragen per mail en afspraken worden nagekomen. Van het begin tot het eind weet je precies waar je aan toe bent. No-nonsens werkhouding. Er wordt goed doorgewerkt en het resultaat is er dan ook naar. Snel en vakkundig en de tuin is nadien weer schoon achter gelaten. Een fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Patricia
Amersfoort

Ik ben zeer blij met de werkzaamheden die er in mijn achtertuin hebben plaats gevonden... Lees Meer

Ik ben zeer blij met de werkzaamheden die er in mijn achtertuin hebben plaats gevonden .
Alles viel op zijn plek toen de planten geplaatst waren, hoewel ik er nu nog niet veel van zie, geniet ik er al zichtbaar van.
En ik verheug me erop wat er op komt in het voor jaar.
Jullie hebben ook nu weer TOP werk geleverd en niets is te veel.
Echt klasse, ik doe veel mond tot mond reclame voor jullie.
Top! Jullie zijn je gewicht in goud waard .

Joke
Leusden

Fijne communicatie over de offerte en wensen. Enthousiaste reacties uit de straat en zelf zijn... Lees Meer

Fijne communicatie over de offerte en wensen. Enthousiaste reacties uit de straat en zelf zijn we er ook heel blij mee!

Marcel en Esther
Leusden
1 2 3 4 8