Beplanting

Is uw tuin niet meer zo fleurig? Bent u uitgekeken op de huidige beplanting of wilt u juist planten toevoegen aan uw tuin? Bij Hovenier Totaal bent u ook voor de beplanting van uw tuin aan het juiste adres.

Hovenier Totaal is úw hovenier voor Amersfoort en omstreken, ook als het gaat om de beplanting. We werken samen met kwekerijen, waardoor we met zo gunstig mogelijke prijzen werken, wat we naar de klant doorberekenen.

Wellicht weet u al precies wat voor planten u in uw tuin wilt, dan kunnen wij dit voor u regelen. Ook kunnen wij vanuit een beplantingsplan uw droomtuin realiseren, waar u het hele jaar van kan genieten.

Een tuin leeft. Uw planten hebben dan ook de juiste verzorging nodig. Ook hier kan Hovenier Totaal u van dienst zijn. Wij werken met organische meststoffen welke per seizoen verschillen, zodat uw planten ieder seizoen krijgen wat ze nodig hebben. Voor meer informatie kijkt u bij Tuinonderhoud.

Wilt u genieten van een bloeiende, levende en groene tuin? Neem dan contact met ons op en onze hoveniers gaan voor u aan de slag.