Gras en kunstgras

Een stuk gras is in de Nederlandse tuin haast niet weg te denken. Gras brengt rust, orde, iets sierlijks, maar biedt ook ruimte om op te spelen. Hovenier Totaal biedt u de keuze uit natuurlijk gras of kunstgras.

Natuurlijk gras leeft en heeft daarom een goede aanleg en verzorging nodig. Wij zorgen bij het leggen van graszoden voor een goede ondergrond en leggen de graszoden hier als een tapijt overheen. De graszoden hebben wel een goede verzorging nodig. Door het gras goed te maaien, tijdig met de juiste meststoffen te bemesten en het verticuteren van het gazon, blijft uw gazon mooi. Graszoden moeten dan ook niet voor het gemak gelegd worden, want ook hierbij is onderhoud nodig. Ons hoveniersbedrijf kan u hier goed over adviseren.

Wilt of heeft u natuurlijk gras, maar ziet u het onderhoud niet zitten? Hovenier Totaal kan het onderhoud van uw gazon overnemen. Kijkt u hiervoor bij Tuinonderhoud voor meer informatie.

Kunstgras is in de afgelopen jaren sterk verbeterd. Het kunstgras lijkt en voelt steeds meer natuurlijk gras en is daarom voor veel mensen een fijn alternatief. Kunstgras is functioneel, maar onderhoudsarm. Wanneer het kunstgras op een juiste manier gelegd is, kunt u jaren plezier hebben van gras in de tuin, zonder dat u er veel naar om hoeft te kijken. Hovenier Totaal werkt al geruime tijd met kunstgras en onze hoveniers weten hoe ze het kunstgras moeten verwerken om tot een mooi resultaat te komen. Wij kunnen u verschillende soorten kunstgras laten zien en adviseren u graag. Hierbij willen wij melden dat wij niet met schadelijke en verdachte stoffen werken. Neem hiervoor contact met ons op.